Întrebări și Răspunsuri

dorin

Livrarea se va efectua la adresa pe care dumneavoastră ați completat-o sau ați selectat-o în momentul încheierii comenzii.

Comenzile plasate până în ora 14:00 se vor livra în aceiași zi. Comenzile plasate după ora 14:00 se vor livra în ziua următoare. Comenzile de vineri date dupa ora 14:00 se vor livra luni.

Pentru a cumpara trebuie să aveți cont înregistrat pe acest site. Însă atunci când plasați o comandă automat vă înregistrați, astfel pe viitor va fi mai ușor atunci când se plasează o nouă comanda.

  • Se plătește cash atunci când se primesc produsele.
  • Se plătește prin ordin de plată.
  • Se plătește cu cardul
  • Se plătește cash atunci când se primesc produsele.
  • Se plătește prin ordin de plată.
  • Se plătește cu cardul

Nu există o sumă minimă de comandă.

Da, magazinul nostru onorează comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factură fiscala cu datele firmei, vă rugăm sa introduceți datele care vi se vor solicita la înregistrare sau în cadrul procesului de comandă.

În cazul în care doriți să modificați o comandă, vă rugăm sa ne contactați folosind formularul de contact de pe site sau telefonic. Vă rugăm să precizați și ID-ul comenzii, pe care îl puteți regăsi în secțiunea Stadiu comandă.

În acest caz, vă invităm să ne contactați folosind formularul de contact sau telefonic.

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența atunci când navighezi pe web. Continuă să navighezi pe site sau alege să accepți dacă ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Accept Citește mai mult